Αποστολές και Επιστροφές

Αποστολές και Επιστροφές

Έξοδα Αποστολής

Κατά τη διαδικασία την ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας:

Κόστος αποστολής εντός λεκανοπεδίου .
Για όλες τις παραγγελίες , υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα της εταιρεία μας , χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών. Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ώστε να περάσετε να τη παραλάβετε. Το κατάστημα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00
Η παράδοση γίνεται μόνο τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή
Η παράδοση γίνεται επί πεζοδρομίου ή στην είσοδο του καταστήματος
και η ώρα παράδοσης εξαρτάται από το δρομολόγιο του φορτηγού
(Συνήθως είναι μεταξύ 10:00 έως 16:00).
Σαν όρια λεκανοπέδιου ορίζονται οι περιοχές Σκαραμαγκάς , Πετρούπολη , Καματερό , Αχαρνές , Νέα Ερυθραία , Πεντέλη , Ανθούσα , Γέρακας , Περιφερειακή Υμηττού , Ηλιούπολη , Αργυρούπολη , Γλυφάδα.

Κόστος αποστολής για την υπόλοιπη Ελλάδα & εκτός λεκανοπεδίου.
Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί:
1) Με μεταφορική εταιρεία δική σας επιλογής κατόπιν κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας , η παράδοση μέχρι το πρακτορείο μεταφορών γίνεται δωρεάν αλλά δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής .
Το κόμιστρο της μεταφοράς επιβαρύνει τον παραλήπτη & ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας
2) Αποστολή με Γενική Ταχυδρομική , με χαμηλό κόστος μεταφοράς & παράδοση από 1-3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα το δυσπρόσιτο της περιοχής σας , το κόστος εξαρτάται από το βάρος της παραγγελίας σας για το οποίο ο χρήστης ενημερώνεται τηλεφωνικώς κατόπιν ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Το κόστος μεταφοράς βαραίνει αποκλειστικά τον χρήστη.
3)Με Courier δική σας επιλογής . Το κόστος μεταφοράς & αντικαταβολής βαραίνει αποκλειστικά τον χρήστη.

  • Όλες οι αξίες είναι καθαρές χωρίς ΦΠΑ.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων
Οι χρόνοι παράδοσης αφορούν παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα άμεσα διαθέσιμα. Αν η παραγγελία σας περιλαμβάνει κάποιο προϊόν το οποίο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο θα χρειαστούμε επιπλέον 2-3 εργάσιμες ημέρες.
Η διαθεσιμότητα των προϊόντων εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην καρτέλα του εκάστοτε προϊόντος.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί και δεν είμαστε σε θέση να το αποστείλουμε, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέσα από μια ειδικά διαμορφωμένη φόρμα και να ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail όταν το παραλάβουμε.